De laatste vaartocht met de Rigel van het jaar. Vanwege Kindermonumentendag en Furieade lagen we in de binnenhaven van Maassluis. Dus ja aangezien je dan toch aan het varen bent kun je dan maar beter van de nood een deugd maken. We hadden hiervoor ook een aantal sponsoren en vrijwilligers uitgenodigd om mee te varen.
Het werk van het Zeekadetkorps is alleen mogelijk door de steun die wij mogen ontvangen van onze sponsoren en vrijwilligers. Daardoor zetten wij ze af en toe figuurlijk maar ook letterlijk in het zonnetje.
De weergoden waren ons gelukkig enorm goed gezind, de hele dag droog met een lekker zonnetje. Vanuit Maassluis naar de Tweede Maasvlakte gevaren en daar een rondje door de havens gevaren.
Als verrassing kwam de RPA15, een patrouillevaartuig van de Port of Rotterdam nog een show weggeven door te spuiten met hun waterkanon.
Na deze schitterende vaartocht werd er weer veilig afgemeerd in de buitenhaven.
 
Vele foto’s ontvangen van onder andere
Etc.
Allen hartelijk dank!
 
 

Gallery Hier

Wil je zeekadet worden?

Natuurlijk wil je dat! Je kunt 4 zaterdagen gratis komen kijken voordat je een beslissing neemt. Klik op aanmelden en vul je gegevens in. Wij bellen je dan om een afspraak te maken. DOEN!!

Zeekadetkorps Nederland

Veel meer informatie over het Zeekadetkorps Nederland kan je vinden via de site. Klik op de vlag hieronder.